Aanbod exclusieve kledij Liena collectie

GRATIS verzending vanaf 100 EUR (BE) / 120 EUR (NL)

Persoonlijke service met een glimlach

Het verhaal van Villa Suikerspin …

In 2013 kwam mijn allereerste grote droom uit, ik werd voor het eerst mama van een prachtige zoon, Aleksander. Ik genoot volop van mijn wolk van een baby en droomde luidop van een groot gezin. Ruim een jaar later spatte mijn gezinsgeluk als een zeepbel uit elkaar, ik vroeg de scheiding aan en mijn ex-man en ik gingen uit elkaar.

Een nieuwe start …

Aleksander en ik begonnen een nieuw hoofdstuk, eentje dat nog beter uitdraaide dan we ooit hadden durven hopen. In 2016 leerde ik de liefde van mijn leven kennen … en Aleksander kreeg een papa! Als alleenstaande mama hoopte ik om ooit nog verliefd te kunnen worden op een man die Aleksander zou aanvaarden en minstens even graag zou zien als ikzelf … we vielen met ons gat in de boter! Jo zag niet alleen mij doodgraag, hij sloot ook Aleksander in zijn hart.

Ja, ik wil …

In mei 2018 zijn Jo en ik getrouwd in Venetië, samen met onze dichte familie beleefden we 3 prachtige huwelijksdagen vol liefde en plezier. Al snel volgde de beslissing om samen nog voor een 2de kindje te gaan. Jammer genoeg kregen we ook hier een tegenslag te verwerken, de baby zou er niet komen zonder medische hulp, we lieten dit harde nieuws enkele maanden rusten en begonnen in maart 2019 aan ons ICSI traject. Tegen alle verwachtingen in werd ik bij onze eerste poging zwanger. In april 2020, vol in de  eerste corona lockdown werd onze dochter Anna-Louise geboren. Na de geboorte van onze dochter genoten we ondanks de moeilijke situatie waarin zowat heel de wereld zich bevond wel enorm van ons gezinsgeluk. Als kers op de taart werd Jo in 2022 ook officieel papa van Aleksander, de adoptie was rond en wat we al die jaren al voelden in ons hart stond nu ook officieel op papier.

Het idee werd werkelijkheid …

Naast de liefde voor mijn gezin groeide ook het idee om een eigen zaak op te starten. Jo was ondertussen ook zelfstandige geworden en we besloten om een 2de afdeling op te starten. Naast Jo zijn IT afdeling werd Villa Suikerspin opgericht. Maanden van voorbereiding volgde, ik mocht de allerleukste collecties uitkiezen en koos voor een nauwe samenwerking met Rita van La Petite Rooze om kleding op maat te laten maken.

Met veel liefde neem ik jullie mee in mijn verhaal, welkom bij Villa Suikerspin.